ايجى تطوير للدعم والمساعدة

%دجاج كنتاكي يالتفصيل الممل حصريا..مش هتفكري تروحي كنتاكي تاني%
منتديات ايجى تطوير للدعم والمساعدة
ايجى تطوير 
المستخدم
كلمة المرور
غير مسجل
تنويهات الاعضاء
قبل بدء مشاركتك في المنتدى اضغط هنا







أهلا وسهلا بك إلى منتديات ايجى تطوير للدعم والمساعدة.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.

الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
Cpm Affiliation : the cpm advertising network
تصويت
ايه رايكم فى الاستايل الجديد للمنتدى
 ممتاز
 جيد جدا
 جيد
 مقبول
 مش حلو
 احلى من اللى قبله
استعرض النتائج
!~ آخـر 10 مواضيع ~!
شارك اصدقائك شارك اصدقائك قالب معاينة المواضيع topics_list_box تعمل مع اى استايل محول من vb لاحلى المنتديات من صنعنا
شارك اصدقائك شارك اصدقائك مطلوب استايل الديف بوينت الحالي
شارك اصدقائك شارك اصدقائك منتدى انور ابو البصل الاسلامي
شارك اصدقائك شارك اصدقائك كود نشر مواضيع منتداك على الفيس بوك
شارك اصدقائك شارك اصدقائك استايل سنة جديدة 2014
شارك اصدقائك شارك اصدقائك استايل اسلامي بناتي 2015
شارك اصدقائك شارك اصدقائك سبل مرافقة الرّسول في الجنّة
شارك اصدقائك شارك اصدقائك كود التومبلايت: اهلا بك زائرنا الكريم انت قادم من محرك البحث قوقل و تبحث عن الموضوع ..
شارك اصدقائك شارك اصدقائك كود تقيم الموضوع مثل مدونات بلوجر تصميم ايجى تطوير
شارك اصدقائك شارك اصدقائك كود نشر المواضيع على المواقع الاجتماعية مثل ايجى تطوير
الجمعة يناير 08, 2016 12:51 pm
الإثنين ديسمبر 29, 2014 10:59 pm
الخميس أغسطس 21, 2014 11:49 pm
السبت فبراير 22, 2014 4:34 pm
السبت يناير 04, 2014 7:27 pm
السبت يناير 04, 2014 7:08 pm
السبت ديسمبر 28, 2013 12:58 pm
الجمعة ديسمبر 13, 2013 12:06 pm
الجمعة ديسمبر 13, 2013 11:49 am
الجمعة ديسمبر 13, 2013 11:44 am
إضغط علي شارك اصدقائك او لمشاركة اصدقائك!

معجبى ايجى تطوير على الفيس بوك

الجمعة فبراير 01, 2013 4:41 pm
المشاركة رقم: #1
زهره
عضو لامع
عضو لامع
 
 
الدولة :
نقاط : 3806
عدد المساهمات : 280
http://reme.forumegypt.net/





أضافة كصديق +

مُساهمةموضوع: %دجاج كنتاكي يالتفصيل الممل حصريا..مش هتفكري تروحي كنتاكي تاني%



%دجاج كنتاكي يالتفصيل الممل حصريا..مش هتفكري تروحي كنتاكي تاني%
















السلام عليكم
ورحمة الله وبركاته...يارب تكونو جميعا بالف خير وفي صحة وسعادة...حبيباتي
بعد جهد جهيد ومسح الموضوع بالكامل بعد اعداده قمت باعداده مرة اخرى فقيمو
الله يخليكم حتى يتثبت او يشاهد من اكبر عدد ممكن حتى تصل الفائدة للجميع
وارجو ان يتقبله الله عملا خالصا لوجهه ويجزينا خير جميعا






**كنتاكي فرايد تشيكن...kentucky fried chicken



وعلى ضمانتي واحلى ان شاء الله







ووالله اللي هتجربه هتدمنه لانه سهل وبسيط وهيديك نفس طعم كنتاكي بالظبط بس يتنفذ زي معملته عشان يطلع حلو ان شاء الله



**المقادير انا
عملت نص فرخة لفردين عملت الصدور وقطعتها 6 قطع بجلدها متشيلوش الجلد عشان
ناخد نفس طعم عمو كنتاكي.. وسلقتها نص سلقة فيه ناس بتقلي على طول بس انا
جربت كتير جدا وسلق الفراخ بيخليها طرية ومستوية وممتااااااازة عن
تجربة(هذه الطريقة تنفع ايضا للبانيه)






بعد السلق تبلت الفراخ..(الخطوة دي اختيارية لان الدقيق هيكون متبل وممكن تزودي بهاراته وهيديك طعم حلو جدا



)



*عصير نص لمونة



*حبهان مطحون ربع معلقة صغيرة



*رشة فلفل اسود



*رشة زعتر وملح وكاري











القلي ....



دي اهم حاجة واقتبست جزء منها من صديقة غالية ليا



بنعمل خلطة من



*كوب دقيق (طحين)



*ربع كوب بقسماط مطحون



*معلقة طعام كبيرة كورن فلكش مطحون ناااااعم (اختياري)بتدي قرمشة حلوة



*معلقة صغيرة ملح



*م ص بودرة بصل



*معلقة صغيرة ثوم بودر(اذا لمو يتوفر البودر افركي الدجاج بثوم مفروم ناعم)



*نص زعتر مطحون...نص شطة للي بيحبو السبايس...نص كاري...رشة حبهان وفلفل اسود



ونقلب كله ونضيف نص م صغيرة بكنج بودر ودي اضافة مهمة وهي اللي بتدي شكل التجعيدات الحلوة و النفشة في فراخ كنتاكي























**ناخد جزء من خليط الدقيق ده حوالي ربع كوب ونضيف عليه مياة ونقلب بحيث يكون قوامه شبة البشاميل الخفيف ...











ونحط فيه الفراخ ونطلعها منه على خليط الدقيق الناشف المتبقي...وننفض الفراخ من الدقيق الزايد بدون منضغط عليها







وعلى طول على زيت
غزير على نار متوسطة يكمل سواها وتطلع على مناديل مطبخ لامتصاص الزيت
الزيادة وتقدم بالف هنا .....جربوها وهتدعوااااااااا لي












**قدمتها مع سلطة كول سلو ..وبطاطس مقلية .وممكن مع تومية



















وللتغيير في مرة اخرى عملت جنبها رز بالخضر والناناس طعمه رائع




















**رز ابيض مستوي عادي



**في مقلاة نضع
قليل زيت ونشوح بسلة وجزر مبشور وكرنب مبشور (لو موجود)وقطع اناناس كمبوت
وقليل من عصير الاناناس الموجود مع الكمبوت ومعلقة صغيرة صويا صوص وملح
وفلفل وبس يتركو حتى النضج ويجف العصير




**من الممكن نخلط الرز مع الخضر فورا او نعمله طبقات زي معملت وبالف هنا...هو يعتبر اكلة صينية الى حد ما لكن كان تحفة فعلا







جربوه هيعجبكم انا متاكده باذن الله



















هنا الفرق بين القلي العادي وبين البكنج بودر













ممكن خلطة الطحين او الدقيق هذه نعمل بها حلقات البصل المقلية بتكون روعة ايضا

اتمنى تجربوها رح تدمنوها وكل اللي جربها بالطريقة دي مدح فيها الحمد لله ...ودمتم في رعاية الله






توقيع : زهره








الإشارات المرجعية



التعليق على الموضوع بواسطة الفيس بوك

الــرد الســـريـع
..




الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 20 ( الأعضاء 3 والزوار 17)





تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2013, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

[ الابلاغ عن موضوع مخالف ] الأعلى 
تحويل منتديات ايجى تطوير - Egyttweer.Yoo7.com Copyright ©2006 - 2014
قسم الافلام - قسم الالعاب - اشهر منتداك هنا -تحويل منتديات ايجى تطوير