نصف كيلو لحم مفروم ناعم جداً 4 بيضات مسلوقة جامدة1 بيضة مضروبةا بصلة مبشورة ناعمة1 كوب بقسماط مطحون1 كوب زبت ذرة - ملح - فلفل - بهار - حلقات طماطمضعى البصلة المبشورة على نصف كيلو اللحم المفرومة والفلفل والبهار واعجنى الجميع
ثم قسمية 4 أجزاء متساوية
تبلى يدك بالزيت أوالماء وأفردى كل جزء وضعى فى وسطه بيضة مسلوقة وطوى عليها عجينة اللحم حتى تغطيها تماماً
أغمسى كل كفتة فى البيض المضروب ثم ضعيها فى البقسماط المطحون وأقلى فى الزيت
رصى الكفتة فى طبق التقديم وزينى بحلقات الطماطم ويقدم .. يمكن ان تقطعى قطعة الكفتة الواحدة الى 3 ترانشات بعد ان تبرد