1 كيلو سمك مياس أو قاروص أو بورى1 كيلو بطاطسربع كيلو طماطم حلقات1 رأس ثوم - ملح - فلفل - كمون - شطةنصف كوب زيت - قرن فلفل اخضر قطع2 بصلة حلقات - ليمون عصير و حلقاتنظفى السمك جيداً وتبليه بالملح والفلفل والكمون وعصير الليمون
تبلى حلقات البصل بالملح والفلفل ثم ضيفى عليها قطع الكرفس
دقى الثوم مع الكمون والشطة وضيفى جزء من الثوم والشطة الى البطاطس والجزء الاخر تبلى بيه السمك
قلبى البطاطس جيداً وضعيها فى صينية الفرن ورصى فوقها السمك
صبى الزيت فوق السمك والبطاطس ورصى حلقات الطماطم والفلفل على الوجه
وحلقات الليمون .. بعد ذلك ادخلى الصينية فى فرن حار حتى تنضج